Na prozivku GOŠK-a odazvalo se 30 nogometaša, danas prvi trening

gosk-gabelaU prostorijama GOŠK-a na stadionu Podavala u Gabeli je jučer obavljena prozivka igrača gdje se između ukupno 30 njih okupilo niz novih lica, te predstavljen novi šef struke, Davor Mladina.

”Vodio sam četiri prvoligaša u Hrvatskoj, a ovo mi je treći u BiH, pa mogu kazati kako solidno poznajem stanje u ovdašnjem nogometu.

Očekuje nas teška borba za ostanak, a trebat će mi neko vrijeme da ocijenim koliko tko od igrača može. Pogledat ću i nekoliko jesenskih utakmica momčadi kako bih što prije dobio potrebne informacije i da bi što spremniji krenuli u prvenstvo”, rekao je Davor Mladina.

Gabeljani će u trening krenuti danas, a prvi tjedan će raditi laganijim intenzitetom da bi potom pojačali tempo.

Unutar 30 imena je 12 igrača koji su bili dio jesenske momčadi, 5 prinova, 9 nogometaša koji će proći probni rad i 4 priključena juniora. Od nogometaša iz jesenskog sastava na prozivci su bili Antonio Soldo, Tihomir Jelavić, Zlatko Kojić, Sinan Ramović, Elvis Bibić, Stipe Dodig, Ivan Perić, Almir Bekić, Miljenko Bošnjak, Perica Jurić, Frano Buhovac i oporavljeni Vedad Šabanović, odazvala su se pojačanja i prinove: Draženko Jurković (Višići), Ajdin Maksumić (Sloboda Užice, Srbija), Mate Paponja (Dugopolje, Hrvatska), Ilija Raič (Višići) i Mario Vasilj (Split), zatim mladi igrači koji će u uvodnom dijelu priprema biti na probi: Hrvoje Bubnjić, Eldin Omerkić, Mijo Džajić, Danijel Marić, Renato Perić, Almir Čukle, Ante Dominiković, Nedim Bećirović, Josip Ereiz, te priključeni juniori GOŠK-a: Davorin Mustapić, Vlatko Raguž, Toni Bošković, Davor Šutalo.

Na prvom zajedničkom okupljanju Uprave, struke i igrača pred proljetni dio natjecanja se nisu pojavili Filip Žderić i Sabahudin Jusufbašić koji traže angažman (iako u GOŠK-u za svog golgetera Jusufbašića i dalje tvrde da će ostati u Gabeli), te Armin Helvida koji se zbog drugih obveza ovaj put nije pojavio.

”Smatram da se GOŠK nakon prvog dijela našao na poziciji koju ne zaslužuje, ali ne sumnjam da ćemo na proljeće izboriti ostanak. U suprotnom ne bi ovako intenzivno ni radili na tome.

Doveli smo trenera za kojeg znamo koliko voli raditi i uz kojeg igračima neće biti lako, ali bez odricanja nema ni uspjeha”, poručio je predsjednik Pero Pavlović okupljenim igračima poželivši im sreću u nastavku prvenstva.

Bez desetorice iz jeseni

Nakon što su ipak vratili u sastav i mladog Pericu Jurića, na startu priprema za proljetni dio je jasno kako Gabeljani sigurno za drugi dio natjecanja neće računati na sljedećih deset nogometaša koji su činili dio momčadi u jesenskom dijelu: Andrija Milinković, Marko Grgić, Boris Baćak, Ante Hrkać, Ivan Kukavica, Marin Božić, Ivan Kvesić, Matej Karačić, Stjepan Badrov i Ricardo Munoz.

bljesak.info

Pin It