Kultura

Akademija Čapljina: “Dvoje iz Galileje”

Poštovani!

Zahvaljujući dobroj suradnji između međunarodnog kazališta CORNERSTONE ARTS iz Sjedinjenih Američkih Država i AKADEMIJE Čapljina u Čapljini će se u petak 16. 1. o.g. prikazati NOVI mjuzikl „DVOJE IZ GALILEJE“. Riječ je o prekrasnoj BOŽIĆNOJ PRIČI, kojom želimo na veličanstven i spektakularan način zaključiti ovogodišnje božićno vrijeme.

Svi koji su imali prigodu vidjeti „JOSIP I KRIČAVE BOJE NJEGOVIH SNOVA“, prvi mjuzikl prikazan u Čapljini, zaželjet će pogledati  i ovaj novi mjuzikl. Riječ je o vrhunskom događaju koji se jednostavno „MORA VIDJETI“.

Naglašavamo da su u mjuziklu glumci amateri, ali koji su na sceni pravi profesionalci, i dolaze iz Čapljine, Ljubuškog, Međugorja, Čitluka i Mostara, a sve se događa i ovaj put pod redateljskom palicom našega prijatelja gosp. Richarda Monteza, koji organizira ovakve spektakle po cijelom svijetu, dajući mladim talentima prigodu za nastup.

Mjuzikl „DVOJE IZ GALILEJE“ bit će prikazan u petak 16. 1. o.g. u Športskoj dvorani u Čapljini u 19.00 sati, a dnevna predstava za đake bit će u 12.00 sati.

Ulaznice za večernju predstavu mogu se nabaviti na AKADEMIJI Čapljina svakim danom od 18.00 do 19.00 sati ili u Župnom uredu kod franjevaca u svako doba ili putem mobitela: 063/315-834 i 063/321-893 (po cijeni od 5 KM).

Broj ulaznica i sjedećih mjesta je ograničen, zato treba na vrijeme osigurati svoje sjedeće mjesto!

Dobro nam došli!

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.