Politika

Biskup Komarica i Čovićeva šutnja…

Gostujući u CD-u Face TV biskup Franjo Komarica govorio je između ostalog i o svojoj javnoj polemici s predsjednikom RS Miloradom Dodikom.

Nemoguće je da gospodin predsjednik ne zna šta je istina, da u Banja Luci nema autohtonih i domaćih Banjalučana, da su to sve živi mrtvaci. Nekoliko desetina tisuća živih mrtvaca. Oni nemaju pravo na svoje rodno mjesto, kazao je biskup Komarica.

On je dodao da je njegova dužnost dizati glas u odbranu obespravljenih.
Za vrijeme rata sam dizao svoj glas i pozivao na pomirenje, to dobro znaju moji sugrađani. Danas bi Isus plakao nad Banja Lukom. Ja sam toliko puta govorio Banja Luko, i banjalučka politiko gdje su ti Banjalučani, kazaoje Komarica.

Govoreći o šutnji predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića, biskup Komarica je kazao da je Čović pokazao time što misli o njemu.
Ne mora se braniti biskup Komarica, ali istina ima pravo na branitelje. To što Čović nije branio, to se mora pitati njega. On bi morao znati. Silna njihova briga jeste jednako nepostojanje Hrvata u pola države. Je li to domet tih političara?, kazao je biskup Komarica.

On je postavio pitanje zašto su u Banja Luci ubijani svećenici i časne sestre.
Tko je srušio bogomolje, zašto su moji svećenici ubijeni, zašto je moj svećenik Filip ubijen pa spaljen od strane banjalučkih policajaca i političara, i časna sestra s njim? Zašto ja 25 godina tražim kosti moga župnika. Prema tome tko koga ovdje pravi budalom?, kazao je biskup Komarica.

ljubuski.net

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.