Čapljina Politika

Čapljinski HDZ izgubio izbore

Danas je Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine utvrdilo rezultate Općih izbora 2014. u kojima je vidljiva manipulacija glasovima koje se godinama provodi u našoj općini od strane nedemokratske Hrvatske “demokratske” zajednice BiH,

Naime, lako je dokazati da su određene stranke ili pojedinci dobili glasove na mnogim biračkim mjestima, koji su naknadno poništeni od strane Općinskog izbornog povjerenstva kojim upravlja, pogađate, HDZ BiH.

Ipak, iako su se u HDZ-u BiH Čapljina trudili da ubace veliki broj glasova za svoje kandidate, u svojim težnjama spriječeni su od svojih stranačkih kolega iz drugih općina koji su ubacili još više glasova za kandidate iz svojih općina pa iz čapljinskog HDZ-a nije prošao NITKO!

Iz naših izbornih jedinica kao članovi HDZ-a prošli su u:

  • Parlamentarnu skupštinu BiH: Monika Tomić i Vjekoslav Bevanda,
  • Parlament FBiH: Mladen Bošković, Darijana Katić i Marin Barbarić,
  • Skupštinu županije: Slađan Bevanda, Đuro Prkačin, Ivona Raguž, Zora Dujmović, Zoran Raič, Davor Pehar, Tomislav Martinović, Ante Pavličević, Andrea Martinović, Dario Pušić i Drago Tule.

Ovim putem upućujemo čestitke svim izabranim kandidatima Hrvatskog narodnog sabora, koji su dužni u naredne četiri godine popraviti poziciju hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

[review]

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.