Čapljina Humor Politika

Federalna TV snimila kviz “Tko želi biti milijunaš” u Čapljini

Poznato Vam je da se Hrvatima godinama obećaje kanal na hrvatskom jeziku i da smo kao konstitutivni narod zaista zapostavljeni po tom pitanju pa mnogi Čapljnici ne plaćaju TV pretplatu.

Ipak, analogna Federalna TV nije zapostavila Čapljinu, pa svako malo dolaze i snimaju emisije u našoj općini. Ovaj put su organizirali kviz “Tko želi biti milijunaš” kroz emisiju “Mreža”, u kojem je sudjelovao i načelnik Smiljan Vidić. Uz njega je sudjelovalo još nekoliko natjecatelja koji su izgubili sve što su imali.

Načelniku je u kvizu postavljeno nekoliko pitanja i na sva je odgovorio, te postao milijunaš. Ovo će poboljšati stanje u općinskom proračunu, zbog čega su posebno zadovoljni u Javnom komunalnom poduzeću Čapljina.

Nadamo da će radnicima u JKP Čapljina od sada plaće biti redovite i da će Čapljina i dalje biti najljepši grad u Bosni i Hercegovini.

Isto tako se nadamo da će analogna Federalna TV uskoro postati digitalna sa kanalom na hrvatskom jeziku, te da ćemo bolje razumjeti što voditelji kviza pitaju u nekim budućim emisijama.

Na poziv Poglavarstva Općine Čapljina uskoro očekujemo dolazak digitalnog HTV-a sa svojim voditeljem kviza na hrvatskom jeziku iz Europske Unije, koji će nam objasniti kako je Čapljina lijepa iz zraka, te da imamo dva zaista prekrasna kružna toka površine r2 π.

Kviz je u videu ispod:

 

O autoru

Čapljinska mreža

Jedan komentar

  • Na žalost, karavane prolaze, a očito psi laju. Koga briga? Narod zadovoljan, sve mu dobro. I opet 2016. nek biraju ISTO. Ovo su historijske godine, ovog nekad lijepog gradića.
    Ne ponovilo se nikad više, nikome. Amen.

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.