Hajduk Hrvatska Politika Sport

HDZ protiv Hajduka i Torcide

Rasprava o izmjenama Zakona o sportu kojeg su koncem prošle godine, nakon poznatih događanja s bojkotom derbija, kreirali u Hajduku i udruzi „Naš Hajduk“, a predložili saborski zastupnici Srđan Gjurković i Marija Lugarić popodne usijala je sabornicu.

Hajdukov prijedlog zakona je potporu dobio od klubova većine saborskih zastupnika,  a na nož ga je dočekao HDZ. Karamarkovi zastupnici tvrde kako se izmjene donose u predizborne svrhe, a HDZ-ov Lucić je istaknuo:

“To što predlažete je skandalozno! Brisali bi ljude preko noći kratkim postupkom, kao što su radili komunisti i Staljin!  Sram vas može biti! Napisali ste zakon protiv sporta, protiv nogometa, protiv Dinama, protiv Hrvatskog nogometnog saveza, protiv Zdravka Mamića i protiv Hrvatske. Stidite se! “

Ovime su zastupnici HDZ-a javno stali na stranu jednog čovjeka, Zdravka Mamića, a protiv najstarijeg i najpopularnijeg hrvatskog kluba splitskog Hajduka.

Poslije ovakvih ispada sigurni smo da će svi istinski navijači Hajduka zaobići HDZ na sljedećim izborima u Republici Hrvatskoj, jer Hajduk živi vječno za razliku od HDZ-a.

O autoru

Čapljinska mreža

Jedan komentar

Ostavi komentar