Politika

HDZ Stolac ukrao HDZ-u Čapljina zastupnike i vijećnike

Čapljinska mreža je i prije izbora pisala kako se priprema izborna prijevara u Stocu od strane tamošnjeg HDZ-a u suradnji sa Općinskim izbornim povjerenstvom Stolac koje je konačnim rješenjem broj 014/2014 izbacilo sve nepodobne članove biračkih odbora i postavilo svoje. Ovim činom pripremili su teren za ubacivanje glasova i preferiranje svojih ljudi, što je izravno oštetilo čapljinske kandidate HDZ-a BiH. Ovo je rezultiralo da naša općina nema niti jednog jedinog zastupnika ili vijećnika niti na jednoj od razina vlasti!

Upravo iz ovog razloga nedavno je Čapljinu posjetio drug Dragan Čović kako bi utješio Čapljince, ali i primirio uzburkale strasti i spriječio podjele unutar HDZ-a BiH, obećavši Čapljincima mjesta u ministarstvima i veleposlanstvima, jer HDZ Čapljina to zaslužuje.

“Popularnost” nekih kandidata u Stocu je zaista nevjerojatna, naime Đuro Prkačin je dobio čak 2571 preferenciju što je čak 74,46 % od ukupnog broja glasova za HDZ BiH, a ništa lošije nisu prošli niti Slađan Bevanda, Ivona Raguž i Zoran Raič, koji je osvojio čak 2275 preferencija iako se nalazio tek na 30.mjestu na listi za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije.

U Stocu jednostavno ne žive najveće zvijezde HDZ-a BiH, nego se tamo trpa i ubacuje u korist nekoliko ljudi, a na štetu Stoca, Čapljine i cjelokupnog hrvatskog naroda.

Trpalo bi se i u Čapljini, ali to je već druga priča zašto je čapljinski HDZ bio toliko “pošten” ove godine…

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar