Hajduk

Predavanje Krešimira Gojuna za trenere klubova s područja Dalmacije i BiH

hajduk.hr

U kino dvorani stadiona na Poljudu održano je stručno predavanje kojem se odazvalo 50-ak trenera mlađih kategorija i dužnosnika iz 30-ak klubova s područja Dalmacije i BiH s kojima Hajduk ima potpisane ugovore o suradnji, ili su oni u fazi realizacije.

Na početku predavanja okupljenima je dobrodošlicu poželio predsjednik Hajduka Ivan Kos. Predsjednik je istaknuo spremnost kluba da otvori svoja vrata, da dijeli svoje prostore, kao i znanje u svim segmentima, ne samo u sportskom. Želja je na ovaj način omogućiti opći napredak klubovima iz manjih sredina, ponuditi im svoj ‘know how’ i zatim zajednički graditi jedan uspješan nogometni put.

Potom je uslijedilo vrlo opsežno predavanje voditelja Hajdukove Akademije Krešimira Gojuna, koji je obradio sve aspekte rada Akademije te grafičkim i video analizama ponudio okupljenima analizu svih segmenata novog načina rada Akademije. Gojun je najavio češća okupljanja s ciljanim temama te izrazio spremnost Hajduka da uskoči savjetom uvijek kada je to potrebno.

Po završetku predavanja uslijedilo je druženje na domjenku u Bijelom salonu, uz dodjelu prigodnih poklona svim sudionicima predavanja.

hajduk.hr

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar