Hrvatska Politika

Pupovac je vrlo često važan partner HDZ-u i SDP-u

Milorad Pupovac očito igra važnu ulogu godinama u hrvatskoj politici, a često je i partner HDZ-u i SDP-u u sastavljanju Vlade Republike Hrvatske. Svojim današnjim istupom u sred Sabora Republike Hrvatske dotakao se teme ustaša i četnika.

Milorad Pupovac se ražestio nakon govora Mira Bulja:

– Ovaj Sabor postaje sve više Agrokor. To bi nam se moglo dogoditi s državom ako Sabor budemo pretvarali u mjesto duboke krize kao Agrokor. Možemo nastaviti na način na koji smo krenuli, ali izaći iz ovakvog klupka nećemo moći bez dogovora.

Potom je nastavio:

– Predsjedniče Sabora, upravo je netko s ove govornice prozvao jednog zastupnika kao crnu vranu, kao nekoga tko je kužan, a taj se ne nalazi izvan sabornice. Sjedio je u klupama i zove se Milorad Pupovac. Kao da on ne smije sudjelovati u sistemu političkog odlučivanja, a sve nakon donošenja iznimno opasnih i teških odluka. Nikad se nikome nisam predstavljao kao četnik, za razliku od nekih vaših koji su se predstavljali kao ustaše, uključujući onoga koji me imenovao.

To je vraćanje na najgora vremena. Da dopustimo takve stvari? Ne! Zato se nemojte čuditi što smo stavili potpis na vaše razrješenje. Provlačite set privatnih Mostovih stvari, a to prešućujete.

Na kraju je rekao:

– Ili stabilna vlada ili izbori!

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.