Čapljina

Raspravljaju o Adi dok su komunalci gladni

U čapljinskoj općini se po tko zna koji put govori o sanaciji Ade, dugogodišnjeg odlagališta otpada uz rijeku Neretvu na kojem se odlaže 30 tona otpada dnevno. Ovaj otpad odlažu radnici Javnog komunalnog poduzeća Čapljina kojima se ne isplaćuju plaće i koji već dugo žive samo od obećanja onih koji najbolje obećaju za što ih narod redovno nagrađuje u vrijeme izbora.

Provela se javna rasprava o studiji utjecaja na okoliš u postupku izdavanja okolišne dozvole za sanaciju odlagališta komunalnog otpada Ada koju je organiziralo Ministarstvo okoliša i turizma FBiH u suradnji s investitorima Općinom Čapljina i JKP Čapljina.

Oba “investitora” su opterećena debelim minusima, kreditnim zaduženjima i dugom poreznoj upravi od čega je samo JKP Čapljina dužno 3.374.775,32 KM, pa je pitanje čime će investirati i kad će povesti javnu raspravu o gladi među radnicima koji svoj život ostavljaju na čapljinskim ulicama čineći Čapljinu najljepšim gradom u Bosni i Hercegovini.

O autoru

Čapljinska mreža

Jedan komentar

  • A po čemu su to komunalci gladni? Ne vidimo da je i’ko digao glas, prosvjedovao…. Mislim da im je dobro, i da su u prednosti nad mnogima, jer imaju pravo prvoprebiranja po kontenjirima. Zato, dobar tek i uzdravlje im.

Ostavi komentar