Sport

TAJNI PLAN: Komisija za žalbe HNS-a sastaje se danas u 11 sati, Soudani će igrati, a Pavličiću Bekiću su dani odbrojani?

Hrvatski nogometni savez će po pitanju ‘slučaja Soudani’ napraviti presedan, pa će se Komisija za žalbe sastati rekordno brzo, već danas u 11 sati, te donijeti odluku da Dinamov Alžirac može nastupiti u derbiju.

Ovo je presedan kakav se nije dogodio od hrvatske samostalnosti jer nikad se ta Komisija nije sastala tako brzo, ali Davor Blašković je provjereni kadar kao bivši trener mlađih uzrasta Lokomotive, a s obzirom da predsjedava Komisijom krajnji ishod je izvjestan poput onoga u utakmicama Dinama i Lokomotive.

Prema istom izvoru, time će početi i proces koji bi trebao u konačnici dovesti do smjene disciplinskog suca Saše Pavličića Bekića. On se odlukom o kažnjavanju Soudanija oteo kontroli i nije pokazao da je na ‘pravi način’ zamijenio Krešimira Vlajčevića.

Ovo je, naravno, vijest prije vijesti, ali je pouzdana i ne znamo kakva bi se to viša sila trebala dogoditi da Blašković i društvo ne održe sastanak.

Dalmacija news

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar