Hajduk Hrvatska Promet Sport

Torcida blokirala ulaz u Zagreb: ‘Dosta nam je, nastavit ćemo s ovakvim akcijama dok ne vidimo konkretne promjene!’

Stvorili su ogromnu gužvu tako što su na naplatnim kućicama na Lučkom plaćali – kovanicama

Prilikom dolaska Torcide u Zagreb na današnju utakmicu stvorena je ogromna gužva na naplatnim kućicama na Lučkom, radi se o kilometarskoj koloni. Razlog tome je, kako doznajemo, to što su pripadnici Torcide odlučili autocestu platiti u kovanicama i to onim najmanjim – lipama! Ovom nenasilnom akcijom, kažu nam, još su jedanput željeli ukazati na neizdrživo stanje u hrvatskom nogometu. Za komentar smo nazvali glasnogovornika Torcide Damira Gruića

– Torcida je danas još jednom ukazala na probleme i nepravilnosti u hrvatskom nogometu. Pasivnost onih koji mogu riješiti ovaj problem znači da podržavaju ovakav HNS i ljude koji trenutačno vode hrvatski nogomet, a to je situacija s kojom se Torcida i navijači Hajduka ne mogu pomiriti. Dosta nam je praznih obećanja lokalnih i svih drugih političara koje možemo čuti pred svake izbore. To nas više ne zanima i ne zadovoljava – rekao nam je Gruić.

Zanimalo nas je radi li se o jednokratnoj akciji pred derbi.

– Dok ne vidimo konkretan promjene nastavit ćemo s nizom ovakvih akcija, pred nama su lokalni izbori, turistička sezona i niz događaja. Ideja imamo dovoljno.

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar