Hajduk Hrvatska Politika

Torcida HDZ-u: Dosta ste “spasili”, ne spašavajte više ništa!

Tomislav Karamarko, neupućeni partijski šef HDZ-a, izazvao je bijes svih navijača Hajduka izjavom: “Želim vam reći da HDZ neće dopustiti propadanje Hajduka, što se danas događa.”, jer je svima dobro poznato da su upravo kriminalni likovi iz HDZ-a doveli Hajduka u nezavidan financijski položaj.
Danas je Hajduk stabilan samo zahvaljujući svojim navijačima i ljudima koji vole Hajduk, te je na dobrom putu da postigne potpunu financijsku stabilnost.
Ljetos je jedino oporbeni HDZ bio protiv Hajdukova prijedloga zakona o sportu, dok je podržan od strane drugih zastupnika.
Zastupnik HDZ-a Lucić je tada istaknuo: “To što predlažete je skandalozno! Brisali bi ljude preko noći kratkim postupkom, kao što su radili komunisti i Staljin!  Sram vas može biti! Napisali ste zakon protiv sporta, protiv nogometa, protiv Dinama, protiv Hrvatskog nogometnog saveza, protiv Zdravka Mamića i protiv Hrvatske. Stidite se! “

Ovime su zastupnici HDZ-a javno stali na stranu jednog čovjeka, Zdravka Mamića, a protiv najstarijeg i najpopularnijeg hrvatskog kluba splitskog Hajduka.

Danas malo toga u Hrvatskoj izaziva takve pozitivne emocije kao splitski Hajduk, jer za Hajduk se živi i Hajduk živi vječno, dok je s druge strane HDZ obična politička partija čija je jedina svrha bogaćenje njihovih članova na štetu hrvatskog naroda.

Učlanite se u Hajduk, a klonite se pošasti koju zovemo HDZ.

 

 

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar