Duhovnost

VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

U novoj emisiji ”Kerigma – Vjera i djela” koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, a koju uređuje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezović između ostalog tumači sliku kada učenici prepoznaju uskrslog Učitelja na putu za Emaus.

U Međugorju smo susreli fra Damira Pavića, franjevca provincije Bosne Srebrne koji će s nama podijeliti svoja razmišljanja kako biti postojan u vjeri, kako shvaća mlade koji se odluče otići sa svojih ognjišta.

U emisiji smo razgovarali s Marinom Čilićem o tome kako je bilo odrastati u Međugorju i koliko ga je duhovnog oblikovala i snažila na njegovom sportskom putu.

Putujemo i na sjever BiH u župu Hrvatska Tišina. Je li Hrvatska Tišina utihnula ili se pak naziru znaci života provjerile su kolege iz Katoličkog tjednika.

Emisiju ”Kerigma – Vjera i djela” pogledajte nedjeljom u 13 sati u programu Naše TV (repriza ponedjeljkom u 14 i 15 sati), Laudato TV nedjeljom u 14 i 30 sati (repriza ponedjeljom u 10 i 30), te Vinkovačke TV nedjeljom u 15 sati.

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar