Čapljina Čapljinska mreža Politika

HSP #ZaČapljinu zajedno sa svojim narodom!

Zajedništvo pravaša, Hrvata i općenito zajedništvo svih Čapljinaca ideja je koja je najizraženija u programu koalicije #ZaČapljinu HSP dr. Ante Starčević i HSP BiH.
Osim razvojnog programa usmjerenog na investicije, pravaši drže da su uvijek dvojica pametnija od jednoga, pa je vrlo brzo dogovorena koalicija #ZaČapljinu HSP dr. Ante Starčević i HSP BiH.
Pravaši će u nedjelju potpisati koaliciju i sa svojim narodom, a nakon izbora i sa svim onim strankama koji žele dobro Čapljini kako bi pronašli model koji će najefikasnije riješiti pitanje zaposlenosti i zaustaviti odlazak našeg naroda sa ovih prostora.
U ovoj ideji pravaše je podržao i budući načelnik općine Čapljina Milenko Soče, jer je i njegova ideja na tragu zajedništva koje će zauvijek izbrisati podjele među nama.
Pravaši su otišli i korak dalje, pa se već danas razmišlja da se nakon pobjede koalicije #ZaČapljinu HSP dr. Ante Starčević i HSP BiH otvore razgovori sa susjednim općinama Čitluk, Stolac, Ravno i Neum kako bi se ostvarila što kvalitetnija suradnja usmjerena ka boljoj kvaliteti života našeg naroda.
Zajedništvo će rezultirati sa više ideja, projekata, zaposlenosti, investicija … a sve to će donijeti bolji život svima.

Ujedinimo se Čapljinci!

[huge_it_gallery id=”12″]

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar