Čapljina Čapljinska mreža

“Obećana zemlja” uputila čestitku za Novu Godinu

Udruga prognanika Hercegovačko-neretvanske županije „Obećana zemlja“ uputila je danas čestitku povodom Nove Godine svim prognanicima koji žive na prostoru naše županije, kao i svim ostalim građanima. U čestitci između ostaloga stoji:

“Usprkos svim teškoćama, koje tište prognaničku populaciju preko 20 godina od odlaska sa svoje djedovine na ove prostore, imamo nadu da će Nova 2015. godina biti bolja od svih ostalih godina koje smo proveli u svojim novim domovima. Samo zajedništvom možemo postići ciljeve kako bi se naša situacija popravila u ekonomskom, kulturnom i pravnom pogledu, jer dugi niz godina se ništa nije rješavalo što moramo i hoćemo zajednički promijeniti.

Stoga, svoj prognaničkoj populaciji na prostoru Hercegovačko-neretvanske županije želimo puno zdravlja, ljubavi i sreće, te da nam se ostvare svi naši ciljevi koji će donijeti bolji život svim ljudima koji su ove krajeve izabrali za svoj novi dom.

Sretnu Novu Godinu želimo i svim ostalim građanima koji s nama dijele tešku svakodnevnicu, da nam u 2015. svima bude bolja želi Vam Obećana zemlja!”

Dodajemo da se i Čapljinska mreža pridružuje ovim čestitkama!

 

 

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar