Čapljina Čapljinska mreža Politika

ODLIČNE VIJESTI: Pravaš Anto Biloš donosi investicije hrvatskog iseljeništva u Čapljinu!

Anto Biloš, član izbornog stožera koalicije #ZaČapljinu HSP dr. Ante Starčević i HSP BiH, koji je zadužen za lobiranje među hrvatskim iseljenicima vratio se ovaj vikend u Čapljinu.
Gospodin Biloš je životni vijek proveo u Nizozemskoj kao poslodavac, a u cilju zapošljavanja Čapljinaca obavio je niz uspješnih razgovora sa hrvatskim iseljeništvom kada su u pitanju investicije u projekte, koji će dovesti do ekonomsko-gospodarskog razvoja naše općine.
Strategijom koalicije #ZaČapljinu HSP dr. Ante Starčević i HSP BiH odlučeno je da se u suradnji sa Milenkom Sočom, budućim načelnikom općine Čapljina omogući Čapljincima da žive od svoga rada u svojim domovima što znači da neće biti potrebe iseljavati u Njemačku ili druge zemlje u potrazi “trbuhom za kruhom”.

Nakon što Čapljinci izaberu koaliciju #ZaČapljinu HSP dr. Ante Starčević i HSP BiH, te novog načelnika općine Milenka Soču, ubrzano će se raditi na ostvarivanju preduvjeta za investicije hrvatskih iseljenika, kao i svih ostalih poduzetnika iz našeg kraja.
Općina Čapljina će dati prednost proizvodno-prerađivačkim pogonima voća i povrća sa čapljinskog područja, kao i drugim proizvodnim projektima usko vezanima za čapljinsko područje.
Nova vlast Općine Čapljina zaštitit će naše poljoprivrednike od uvoza, a plasman će biti riješen upravo na gore navedeni način.
Registracija poljoprivrednika u cilju lakšeg ostvarivanja poticaja obavljat će se u uredu koji ćemo otvoriti zajedno sa Milenkom Sočom i ostalim partnerima koji budu spremni sudjelovati.

Potrebni su nam svi stanovnici općine koji razmišljaju slično nama, bez obzira na stranačku pripadnost, jer se nova vlast neće baviti strančarenjem i komunističkim metodama kada samo član vladajuće stranke ima pravo na rad i mišljenje.

Ne bojte se boljeg izbora za Čapljinu i budimo sretni što već za tjedan dana okrećemo novu, bolju i produktivniju stranicu u životu svih Čapljinaca.

[huge_it_gallery id=”12″]

 

 

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar