Čapljina Politika

Sutra 4. sjednica Općinskog vijeća Čapljine

Za sutra je sazvana 4. sjednica Općinskog vijeća Čapljine, a na dnevnom redu je izvješće proračuna općine Čapljina ua prvi kvartal ove godine, te prijedlog izmjena i dopuna proračuna općine Čapljina za tekuću godinu.

U nastavku sjednice slijede izvješća o radu javnih poduzeća, ustanova i institucija: JP Radiopostaja Čapljina, JP Športsko središte Čapljina, JKP Čapljina, Srednje škole Čapljina, OŠ Čapljina, OŠ Vladimira Pavlovića Čapljina, Š Lipanjske zore Višići, Doma zdravlja Čapljina, Gradske ljekarne Čapljina, Doma za stare i iznemogle osobe Domanovići, Centra za socijalni rad Čapljina, Dječjeg vrtića, Ustanove za kulturu Knjižnica i kino Čapljina, Crvenog križa općine Čapljina i Općinskog javnog pravobraniteljstva.

Razmatrati će se i Prijedlog odluke o pokretanju postupka za imenovanje članova tijela upravljanja Doma zdravlja i Gradske ljekarne Čapljina, Prijedlog odluke o objavljivanju javnog oglasa za imenovanje članova OIP-a, te izvješće o provedenim postupcima za prodaju zemljišta državnog vlasništva u katastarskim općinama Čapljina, Zvirovići i Počitelj.

Na kraju sjednice će biti prijedlozi za verifikaciju izbora u mjesnim zajednicama općine Čapljina, davanje prethodne suglasnosti za imenovanje ravnatelja Centra za socijalni rad Čapljina, te na koncu raznovrsno.

Poželimo općinskim vijećnicima uspješan i kvalitetan rad na 4. sjednici Općinskog vijeća Čapljine.

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar