Čapljina Čapljinska mreža Kultura

Božić u našem gradu u objektivu Nikole Mijića

Danas vam donosimo nekoliko fotografija Nikole Mijića koji živi i radi u Čapljini. Ovaj 23-ogodišnji zaljubljenik u fotografiju se prije 4-5 godina počeobaviti amaterskom fotografijom u želji da zaustavi vrijeme.
Svoje prve fotografije načinio je analognim fotoaparatom i mobitelom, nakon čega se počeo koristiti kompaktnim digitalnim fotoaparatom, a poslije je upotrebljavao i DSLR fotoaparat za napredne amatere koji žele naučiti više o fotografiji.

Ovaj amaterski fotograf se u Čapljinu doselio prije više od 10 godina, a danas radi u tvrtki čija je podružnica smještena u plantažama u Višićima što često koristi jer ima priliku zabilježiti predivna razdoblja u vinogradima i voćnjacima.

Nikola često ističe privilegiju da živi u Čapljini zbog njene uređenosti kojom se godinama diče svi Čapljinci, a za svoju fotografiju skromno kaže da nije profesionalna što ga ipak ne sprječava da svoja predivna djela podijeli sa svojim sugrađanima.

Fotografije koje vam danas donosimo su snimljene na temu “Božić u našem gradu” na kojima se vidi pozitivna svijetlost koja očarava djecu dok se igraju ulicama našeg prelijepog grada, a u njenim ljepotama uživaju i zaljubljeni parovi u šetnji.

Nikoline radove možete pratiti na:

www.facebook.com/nikolamijicphotographyweatherphotosandlifearoundme

[huge_it_gallery id=”8″]

 

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar