BiH Čapljina Čapljinska mreža Politika

HSP AS BiH: Mladošću, znanjem i elanom pridonijeti boljitku Hrvata u BiH

ŠIROKI BRIJEG – „Prije 192 godine rodio se Otac Domovine čije ideje i danas žive u hrvatskom narodu, a od kojih istinski pravaši u HSP dr. Ante Starčević BiH nikada neće odustati”.

Ovim riječima je predsjednik Milijan Nakić otvorio redovitu sjednicu predsjedništva na kojoj su se nazočni prisjetili rođendana Oca Domovine dr. Ante Starčeviča.

Ostatak sjednice je protekao u podnošenju izvješća o radu podružnica u cijeloj Bosni i Hercegovini, a u posebno je istaknut zamjetan podnošenje zamolnica za članstvom u HSP dr. Ante Starčević BiH.

Predsjedništvo je donijelo odluku da će svaku zamolnicu detaljno razmotriti kako se ne bi dogodilo da u stranku pokušaju ući oni kojima je osobni interes važniji od interesa hrvatskog naroda. Ovo se posebno odnosi na potencijalne članove stranke, koji napuštaju druge stranke, te posebno one sa koji napuštaju stranke koje lažno nose pravaški predznak.

S druge strane HSP dr. Ante Starčević BiH pozdravlja zamolnice velikog broja mladih ljudi, koji nisu nikada bili članovi niti jedne stranke i koji će svojom mladošću, znanjem i elanom pridonijeti boljitku hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Dnevno.ba / D.Ivanković

O autoru

Čapljinska mreža

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.